خانه / دانه قهوه اسپرسو / خرید دانه قهوه اسپرسو روبوستا

خرید دانه قهوه اسپرسو روبوستا

خرید دانه قهوه اسپرسو روبوستا شامل دانه های ویتنام پی بی اندونزی چری جاوه و برزیل است. این دانه ها در بازار ایران مصرف بسیار بالایی دارند. قطعا تنوع دانه های روبوستا بسیار بیشتر است. اما در بیشتر ترکیب های اسپرسو این دانه ها استفاده می شود.
با اینکه قهوه روبوستا به تنهایی دارای طعم خوشایندی نیست، خرید دانه قهوه اسپرسو روبوستا بسیار متداول است و در حجم بسیار عجیبی معامله می شود. کافئین مهمترین علت انتخاب این دانه های بدمزه است. همچنین خامه مطلوبی که در دل آن ها نهفته و روی فنجان اسپرسو ظاهر می شود.

خرید دانه قهوه

خرید دانه قهوه بهتر است از کجا انجام شود؟ چه دانه هایی مناسب تر است؟ بیشتر کسانی که برای خرید دانه قهوه اسپرسو با ما تماس میگیرند این دو سوال را می پرسند. یا از ما می خواهند که از میان ۳۰ یا ۴۰ نوع دانه قهوه به آن ها پیشنهادی بدهیم. اما پیشنهاد خرید دانه قهوه از طرف ما نیاز به اطلاعاتی دارد که پاسخ آن را خود خریدار می داند مثلا اینکه

  • توقع دارید طعم نوشیدنی شما چه طعمی داشته باشد؟ تلخ؟ ترش؟ ترکیبی از اینها؟
  • عطر نوشیدنی برای شما چقدر اهمیت دارد؟
  • آیا خودتان سر رشته ای از ترکیب دانه های قهوه با هم دارید یا می خواهید که دانه های قهوه را به صورت میکس اسپرسو خریداری کنید؟
  • رنگ و درجه رست انتخابی شما چیست؟

خرید دانه قهوه

خیلی از مواقع خریداران درخواست خرید دانه قهوه اسپرسو روبوستا دارک دارند. باید بدانیم که درجه دارک یعنی کربن زیرا پس از آنکه دانه قهوه به سطح دارک برسد تمام عناصر عطر و طعم آن و همینطور کافئین موجود در آن می سوزد و اصطلاحا دانه پوک می شود. این اصلا برای کاخانه دار یا صاحب کارگاه خوب نیست. همینطور برای کسی که می خواهد دانه قهوه اسپرسو خریداری کند. پس بهترین رست قهوه برای اسپرسو چیست؟

بهترین رست قهوه

برای بررسی بهترین رست قهوه اسپرسو می خواهیم به صورت معکوس عمل کنیم یعنی می خواهیم بررسی کنیم که معایب رست و برشت قهوه چیست و هنگام خرید دانه قهوه اسپرسو به این موارد دقت کنیم. همچنین خوب است یاداوری کنیم که برشت کردن در دستگاه های حرفه ای لزوما منجر به حاصل شدن بهترین رست قهوه نمی شود. یک بخش بسیار بزرگ از فرآیند برشت کردن یا رست کردن دانه قهوه، به علم و تجربه ی مسئول رست Roast man وابسته است. اما معایب ناشی از برشت کردن قهوه:

قهوه پخته Baked coffee

این عیب زمانی رخ می دهد که قهوه بدون رسیدن به ترک اول بیش از حد گرم می شود. متاسفانه این عیب در ظاهر دانه مشخص نمی شود و فقط با مزه کردن قابل شناسایی است. در این موارد دانه قهوه، طعمی شبیه نان یا کاغذ می دهد.

دانه های کامل برشت (under development)

این دانه ها طعمی گیاهی (خام) و فاقد شیرینی دارند و زمانی رخ می دهد که مسئول رست، قبل از تنظیم کامل پروفایل رست، شروع به برشت کردن می کند.

بیش از حد برشت شده (over development)

این همان دانه دارک است که کمی بالاتر توضیح داده شد. این دانه ها تیره و روغنی و نزدیک به سیاه هستند و در فنجان طعم سوخته، زغال، دود و تلخی دارند.

بهترین رست قهوه

کویکر (Quakers)

این عیب در واقع مربوط به فرآیند برشت کردن نیست و ناشی از خاک فقیر و فاقد قند و نشاسته است. که در زمان حذف دستی دانه قهوه سبز هم به سختی شناسایی می شود. اما در زمان برشت چه اتفاقی می افتد؟ بعد از روست خیلی وقت ها می بینیم که برخی دانه ها با رنگی روشن تر در میان انبوه دانه های قهوه رست شده به چشم می آیند. این دانه ها معمولا طعم خوبی هم ندارند و اگر مقدار آن ها زیاد باشد طعم فنجان طعمی شبیه غلات و کاغذ خواهد بود.

خرید قهوه اسپرسو

سوخته (scorching)

قهوه سوخته زمانی به وجود می آید که دمای اولیه برشت بالاست و سرعت درام ماشین برشت کافی نیست. تشخیص آن ها از طریق رنگ تیره با قسمت های سوخته روی آن است. این دانه ها طعمی روغنی و دودی دارند.

سر سوزی (Tipping)

این دانه ها نیز شبیه دانه های سوخته است با این تفاوت که لبه های دانه قهوه سوخته است. معمولا در زمان ترک دوم و گاهی به دلیل دمای بالای بارگیری اتفاق می افتد.

خرید دانه قهوه

امتیاز شما
5٫0
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 3.56 (9 امتیاز)
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: خانم میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار
پست الکترونیکی: nikcommercial@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت انواع قهوه فوری اسپرسو عمده

قیمت انواع قهوه فوری اسپرسو عمده

قهوه اسپرسو یکی از پرطرفدارترین انواع نوشیدنی هایی است که از قهوه تهیه می شود. …

خرید قهوه