خانه / قهوه عربیکا / قهوه عربیکا سوماترا دانه روست شده

قهوه عربیکا سوماترا دانه روست شده

قهوه عربیکا سوماترا یکی از انواع دانه قهوه روست شده است که عطر زیادی دارد و در خیلی از میکس های اسپرسو کاربرد دارد. برای تهیه اسپرسو ترکیبی انتخاب های متعددی وجود دارد. می توان بی نهایت اسپرسو با طعم ها و ویژگی های مختلف ایجاد کرد. این ویژگی ها برای خریداران قهوه بسیار اهمیت داشته و مهمترین عامل انتخاب قهوه اسپرسو به حساب می آید.

 قهوه عربیکا سوماترا

در بین انواع متفاوت دانه، جایگاه قهوه عربیکا سوماترا کجاست؟ دانه ها در دو دسته کلی عربیکا و روبوستا، دارای مشخصات مشترکی هستند. اما هر کدام از آن ها نیز، ویژگی منحصر به فرد خود را دارند. در رابطه با قهوه عربیکا سوماترا اولین چیزی که مشخص است، منطقه کشت است. سوماترا یکی از جزایر جنوبی کشور اندونزی است که دارای آب و هوای استوایی و مناسب کشت قهوه عربیکا است. در سوماترا بیشتر کشاورزان دانه های قهوه را به روش Wet Hulling (پوست کندن مرطوب)، فرآوری می کنند. این روش باعث می شود که دانه قهوه عربیکا سوماترا دارای اسیدیته کم و بادی کامل (full body) باشد.

قهوه عربیکا سوماترا

نحوه فرآوری قهوه به روش Wet Hulled

این روش فرآوری میوه قهوه برای به دست آوردن دانه قهوه سبز، در نقاط مختلف دنیا مرسوم است. مثلا در اتیوپی نیز روش wet hulled رایج است. بعضی ها این روش را با روش فرآوری طبیعی و natural اشتباه می گیرند. اما این روش متفاوت است و مشخصات آن در ادامه بیان می شود:

  1. کشاورزان گیلاس قهوه را با استفاده از ماشین های خانگی بلافاصله جدا می کنند.
  2. دانه های پوست کنده به مدت یک شب برای تخمیر شدن در کیسه های بافته شده (گونی) قرار می گیرند.
  3. صبح روز بعد کشاورزان لعاب (باقی مانده گیلاس) را با دست می شویند.
  4. دانه ها در پوسته خود (parchment) در حیاط مزرعه خشک می شوند.
  5. دانه ها به انبار منتقل می شوند و در آنجا پوسته ها جدا شده و دانه بیشتر خشک می شود.
  6. دانه ها به یک شهر بندری به منظور صادرات، حمل و در آنجا برای بار سوم خشک می شوند.
قهوه سوماترا
فرآوری قهوه سوماترا

قهوه سوماترا

از مهمترین ویژگی های قهوه عربیکا سوماترا این است که درصد رطوبت دانه ها تا زمانی که صادر شود بالای ۱۱% باقی می ماند و تازگی دانه ها حفظ می شود. اما در سایر روش ها رطوبت دانه قهوه به ۹ تا ۱۱ درصد می رسد. تمام مشخصات این دانه به روش خشک کردن متفاوت آن ارتباط دارد. برخی از ویژگی های قهوه عریکا سوماترا عبارتند از:

  • عطر و طعم ملایم
  • اسیدیته پایین
  • فول بادی
  • طعمی وحشی و روستایی (شبیه قارچ های جنگلی)

دانه قهوه رست شده

دانه قهوه سوماترا برای رست، بهتر است که در دمای بالای ۲۴۰ درجه سانتی گراد و با درجه تیره بو داده شود (Dark Roast). دانه قهوه رست شده سوماترا، در درجه رست تیره، عطر و بوی خوشی پیدا خواهد کرد و در ترکیب اسپرسو یک عربیکا خوب خواهد بود. در تهیه میکس کافئین با قیمت مناسب، دانه قهوه عربیکا سوماترا یکی از انتخاب های مناسب است.

دانه قهوه روست شده
              سوماترا دارک رست

 

 

 

درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 4.33 (12 امتیاز)
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: خانم میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار
پست الکترونیکی: nikcommercial@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قهوه عربیکا دارک

قهوه عربیکا دارک به قیمت عمده بازار

پس از تولیدات گسترده قهوه عربیکا دارک فروش آن به قیمت عمده بازار آغاز می …

خرید قهوه