خانه / قهوه اسپرسو / خرید قهوه اسپرسو شکلاتی در شیراز

خرید قهوه اسپرسو شکلاتی در شیراز

خرید قهوه اسپرسو شکلاتی در شیراز بسیار رواج دارد. همچنین قهوه اسپرسو دارک و تلخ بسیار محبوب است. انواع قهوه اسپرسو خارجی و ایرانی را در این شهر می توان خرید کرد. علاوه بر مردم شهر، مسافران و توریست ها نیز، خریدار قهوه می باشند. لذا تعداد کافی شاپ های شیراز بسیار زیاد است. همینطور کافه های بیرون بر یا تیک اِوِی (take away).

انتخاب های گوناگونی برای اسپرسو وجود دارد. برای دوستدارن قهوه پرکافئین، خرید قهوه اسپرسو شکلاتی پیشنهاد می شود. اسپرسو شکلاتی هم کافئین دارد هم عطر و طعم مناسب.

قهوه اسپرسو شکلاتی

قهوه اسپرسو شکلاتی مزه شکلات می دهد؟ خیر. دانه قهوه وقتی که پخته می شود، در درجات مختلفی حرارت می بیند. بر اساس زمان و میزان حرارت، رنگ های مختلفی از دانه قهوه به دست می آید. یکی از این رنگ ها، رنگ شکلاتی است. قهوه اسپرسو شکلاتی نه خیلی تیره و نه روشن است. نه خیلی روغنی و نه خیلی خشک است.

هشدار

هشدار

دانه قهوه خیلی تیره را استفاده نکنید. تمام عطر و طعم و کافئین آن در اثر حرارت از بین رفته است.

اسپرسو شکلاتی

انواع رست قهوه

انواع رست قهوه یا درجات رست قهوه، به میزان حرارت دیدن دانه ها ارتباط دارد. هنگامی که دانه سبز قهوه را تفت می دهند؛ رنگ دانه ها به مرور تیره می شود. این تیره شدن قاعده و قانونی دارد. یعنی در درجه و زمان مشخصی باید حرارت ببیند. اگر دانه قهوه بیشتر یا کمتر از زمان لازم حرارت ببیند؛ نتیجه خوبی نمیگیریم. حتی دانه حاصله باعث طعم بد نوشیدنی اسپرسو می شود. در این پروسه ۴ دسته بندی برای انواع رست قهوه وجود دارد:

  • درجه رست روشن (لایت رست)
  • درجه رست مدیوم
  • درجه رست شکلاتی (مدیوم دارک: تیره تر از مدیوم و روشن تر از دارک)
  • درجه رست تیره (دارک رست)

انواع رست قهوه

در رست روشن دانه ها بیشترین کافئین را دارند. اگر می خواهید یک اسپرسو پر کافئین داشته باشید؛ از رست روشن یا مدیوم استفاده کنید. اما در این درجه رست، هنوز عطر و طعم دانه استخراج نشده است.

در رست مدیوم، بوی عطر قهوه بوداده را می توان احساس کرد. اما سطح دانه ها هنوز خشک است. یعنی روغن دانه ها هنوز به سطح نیامده است.

قهوه اسپرسو شکلاتی

درجه رست بعدی تیره تر از مدیوم است. در این دما (حدود ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد) سطح دانه قهوه براق می شود. عطر و بوی خیلی خوبی دارد. میزان کافئین آن مناسب است. همچنین رنگ زیبایی دارد. این درجه را مدیوم_دارک یا قهوه اسپرسو شکلاتی می گویند.

دارک رست آخرین درجه رست قهوه است. در این درجه دانه ها کاملا روغنی می شوند. رنگ بسیار تیره و طعم تلخی نیز دارند. هر چه دانه قهوه بیشتر حرارت ببیند؛ سبک تر می شود. یعنی وزن آن کم می شود. به همین دلیل برای تهیه قهوه دارک باید مقدار بیشتری دانه سبز قهوه استفاده شود. لذا قهوه اسپرسو دارک معمولا گران تر است.

خرید قهوه اسپرسو

خرید قهوه اسپرسو شکلاتی پیش فرض تولید بسیاری از کارخانه های قهوه است. دانه قهوه مناسب برای تهیه اسپرسو می تواند هر دانه ای باشد. نکته مهم در ترکیب دانه ها در کنار یکدیگر است. انتخاب دانه ها به هنر و علم و تجربه نیاز دارد. حتی دانش به تنهایی جوابگو نیست. بلکه باید تجربه هم در کنار آن باشد. انواع ترکیب های مورد استفاده خیلی متنوع است. در اینجا چند ترکیب را مثال میزنیم:

  • ترکیب اندونزی، ویتنام، جاوه و سوماترا
  • ترکیب برزیل، اندونزی، پی بی و گواتمالا
  • میکس عربیکا: کلمبیا، اتیوپی، برزیل، هندوراس، تانزانیا
  • میکس کافئین: اندونزی، ویتنام، پی بی، مانسون مالابار

نسبت دانه ها در هر ترکیب طعم نهایی اسپرسو را مشخص می کند.

خرید قهوه اسپرسو

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: خانم میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار
پست الکترونیکی: nikcommercial@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت انواع قهوه فوری اسپرسو عمده

قیمت انواع قهوه فوری اسپرسو عمده

قهوه اسپرسو یکی از پرطرفدارترین انواع نوشیدنی هایی است که از قهوه تهیه می شود. …

خرید قهوه